وَلَا یَغْتَب بَّعْضُکُم بَعْضاً أَیُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَن یَأْکُلَ لَحْمَ أَخِیهِ مَیْتاً فَکَرِهْتُمُوهُ   12 حجرات (49)

و بعضى از شما دیگرى را غیبت نکند، آیا هیچ یک از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟ (هرگز) بلکه آن را ناپسند مى‌دانید

 

- غیبت آنست که انسان در غیاب شخصى چیزى بگوید که مردم از آن خبر نداشته باشند و اگر آن شخص بشنود، ناراحت شود.

- غیبت و بدگویى از دیگران حرام است، از هر سنّ و نژاد و مقامى که باشد. احدکم» شامل کوچک و بزرگ، مشهور و گمنام، عالم و جاهل، زن و مرد و. مى‌شود.

گناه، گرچه در ظاهر شیرین و دلنشین است، ولى در دید باطنى و ملکوتى، خباثت و تنفّرآور است. باطن غیبت، خوردن گوشت مرده است و درباره هیچ گناهى این نوع تعبیر بکار نرفته است.

- غیبت کردن، نوعى درندگى است. همانگونه که مرده قدرت دفاع از خود را ندارد، شخصى که مورد غیبت قرار گرفته است، چون حاضر نیست، قدرت دفاع ندارد.

وقتی گوشت مرده کنده شود گوشت دیگری جای آن را پر نمی‌کند؛ آبروی مومن نیز در زمان غیبت مانند گوشت مرده است بنابراین آبروی رفته دیگر باز نمی‌گردد.

- گوشت به تدریج رشد می‏ کند ولى یکباره خورده می‏ شود، آبرو هم کم کم پیدا می‏ شود ولى غیبت کننده یک مرتبه آن را می ‏ریزد.

ضرر دائمی: انّ الانسان لفی خسر

ای قوم به حج رفته کجایید کجایید

کمالِ بخشش :لن تنالوا البر حتى تنفقوا مما تحبون

غیبت ,گوشت ,مرده ,می‏ ,ولى ,است، ,گوشت مرده ,آن را ,خوردن گوشت ,خود را ,قدرت دفاع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تولید کننده شوینده های خودرو همه چیز در باره وردپرس بلاگ سایت گالری پرتو www.galleryparto.com خرید خلاصه کتاب آژانس طراحی سایت ویستا وب فروش لاستیک ترافیک 60 خدمات طراحی / چاپ پیکسل سازی و چاپ روی اجسام رهایی در کره جنوبی عصر روشنگری